Dimarts, 27 de Juny de 2017
Ajuntament de Batea Ajuntament de Batea
Terra Alta
Terres de l'Ebre
 
 
Ajuntament
Alcaldia
Informació
Grups municipals
Insercions en els diaris oficials
Òrgans de govern
Informació al contribuent
Bans i anuncis
Punt d'informació cadastral
Actes Ple
Serveis tècnics
Actes JGL
Convocatòries de personal
Informació pressupostària
Informació urbanística
 
Informació general
Biblioteca
Centres de culte
Centres educatius
Entitats i associacions locals
Organismes oficials
Seguretat i sanitat
Serveis de subministrament
Mercat setmanal
Unitat del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Centre de serveis per a la gent gran
Gimnàs Municipal
Carnet Viu Batea
Estació de transferència
 
Cercador de les administracions catalanes
 
Visualitzador de mapes i carrers
 
Projectes d'obres
 

 
  
Fires i Festes

  Festa Major

DIVENDRES 19 D’AGOST #FMBATEA16

ARRENCA LA FESTA MAJOR!!!

19:00 Camí ja de ser una tradició comencem les festes amb força! Tothom al carrer per anar de correbars!: acompanyats d’una tribu de bandarres, la Bandarra Street Orkesta.

21:00 Davant de l’ajuntament, tornal’exitòs concurs de beure vi a galet. El guanyador tindrà l’honor d’encendre la metxa del tabollasso. Enguany garantim un consum moderat. #vivaelvino

21:15 Coneixerem els guanyadors dels dibuixos seleccionats per al mocador, got i samarreta de les Festes Majors 2016.

01:00 Des de bon començament volem fer-vos sortir a tots de casa: La Banda Puig seran els encarregats de donar el tret de sortida a les nits més esperades de l’estiu.

A continuació el duet de dj’s DBK trauran tot el seu millor repertori per a que no us pareu de moure fins que surti el sol. #lovamosapetar

La barra serà a càrrec dels kintos/es 2017.

 

DISSABTE 20 D’AGOST #FMBATEA16

10:00 Per als més matiners i amb més atino, uns dels actes més emblemàtics, Tir al Plat al Camp del Romeret. #platova

10:30 I fins les 13:00h, 5ª trobada d’intercanvi de plaques de cava, davant de l’agrobotiga del Celler Batea.

11:00VI Campionat popular de Guinyot als porxos de la plaça. És l’hora de demostrar qui domina l’art dels farols i l’arrastre. Un seguit de duels que coronaran a la millor parella de joc, per fardar-ne tot l’any als bars del poble.

 

16:30 Gas a fons! 40a edició del Motocross de Batea. Cita ineludible per a tots els amants del motor d’estes terres. La millor manera per escalfar motors el dissabte. #gasalapista #gasalabarra

 

18:00 Anem a posar fi a l’etern debat: Qui la té més grossa? IX Concurs de la Garnatxa Blanca. Abans de l’inici de la mostra de vins es recolliran tots els exemplars. A les acaballes es coneixeran els raïms premiats amb millor grau i pes. #elmacabeunoval

 

 

19:00 Ha arribat l’hora de l’acte central de la V FESTA DEL VI de Batea.

Repetim marc incomparable, els porxos que donen accés al casc antic de Batea, per acollir la Mostra de vins amb DO Terra Alta.

Per acabar de maridar la vesprada, gaudirem de servei de tapes i l’actuació en viu d’artistes encisadors: A Quiet Man acompanyarà els primers tastos i Damià Olivella ens farà despertar tots els sentits.

 

23:00 Nit de gala: Proclamació de la reina del Vi i de les Damisel·les 2016. El vals d’honor l’inaugurarà la petita del Pregonador, la srta. Gemma Canalda.

 

01:30 Arriba un instant únic i no es repetirà! Els LAX’N’BUSTO a la Plaça Major de Batea. #llençat

Continuarem amb la festa més estiuenca: Disco Aloha Party, amb Dj Minitakscom a mestre de cerimònies.

 

La barra serà a càrrec de la Junta del CF Batea.

 

 

DIUMENGE 21 d’agost #FMBATEA16

10:00 Per cremar els últims cartutxos, Tir al Plat al camp del Romeret.

10:00Cercavila i despertada de les “pubilletes” i dels membres de la comi més dormilegues. Tampoc faltarà la tradicional visita als nostres entranyables avis.

Els que encara no tinguin son i els més matinadors, podran gaudir d’un tour ple de pastes i beures variats, amenitzat al ritme de la Xaranga Sempre Sona Bé.

12:00 Missa solemne a l’Església Parroquial de Sant Miquel Arcàngel.

13:00 La Banda Forània s’apodera dels carrers del poble! Espectacle itinerant amb animació, participació del públic i música en directe. Una banda sorprenent, curiosa i alegre!

16:30 Cadianyo que a algú li clavon lo mate del pastoret! Als baixos de l’ajuntament, V Concurs d’escacs. L’organització prega que els interessats en participar s’inscriguin prèviament.

17:00 Desfilada de pubilles, damisel·les i companyia al compàs de la Xaranga Sempre Sona Bé. Tots plegats fins al Camp de Futbol Municipal, on enguany podrem gaudir de tot un triangular que enfrontarà el CF Batea amb la UE Flix i el FC Vilalba.

Es premiarà el guanyador amb un gran trofeu cedit per l’Excel·lentissim ajuntament de Batea. La pubilla de Batea 2016, la senyoreta Gemma Canalda realitzarà la sacada d’honor.

19:30 Acabem la Festa del Vi apostant per un dels grups revelació de les nostres terres: El Mafio. Des de Tortosa rumbeta de la bona per a que la festa continuï i gaudim d’una nova tarda màgica a la plaça de l’ajuntament. #tardesdebohemiaivi

20:00 Gran sessió de ball amb l’orquestra La Fania al centre Cultural i Recreatiu Sant Isidre.

00:30 Concert i segona sessió de ball. Tot seguit disco-mòbil fins que arribi la Comissió a arreplegar als més marxosos.

 

DILLUNS 22 D’AGOST #FMBATEA16

06:00 Un dels actes més arxiconeguts de les festes, la Pijamada!Cantant i ballant amb la xaranga Sempre Sona Bé recorrerem el poble i anirem a gorrejar menjar i beure a casa de l’il·lustríssim alcalde i pubilles. Com sempre, finalitzarem amb esmorzar per als més tremendos. #pijameo

12:00Missa solemne a l’Església parroquial de Sant Miquel Arcàngel.

17:30 Aquest any duel estatal amb l’equip de la vila! Gran partit de futbol que enfrontarà el CF Batea amb el CD Maella. #elclasico

Es premiarà al guanyador amb un gran trofeu cedit per Joieria Rellotgeria Magda.

Al mateix temps a la piscina municipal es realitzarà la Cursa de Natació Infantil on es lliuraran els trofeus als millors nedadors i s’entregaran els diplomes als participants del Curs de Natació 2016.

19:15 Actuació de Los Gauchos, que faran una simbiosi de dansa i circ, apropant-nos als ritmes i tradicions de l’Amèrica del Sud més festiva.

Seguidament hi haurà l’entrega de diplomes a tots els iaios nascuts el 1936.

20:00 Gran sessió de ball amb l’orquestra La Rosaleda al centre Cultural i Recreatiu Sant Isidre.

23:00 Tornen uns clàssics del terreny de les havaneres, Les Veus de Reus ens transportaran als ambients més mariners, acompanyats de ron cremat per a qui es vulgui aclarir la gola i col·laborar amb els coros. #elmeuavi

00:00 Seguidors de la marxa dels 70, 80 i 90’s, repetim la nit triomfant de l’any passat! Recordeu bons moments amb el fantàstic grup La Glamour Band.

En finalitzar, continuarà la festa amb la sessió jove de La Rosaleda, i posarem la puntilla amb disco-mòbil fins a punta de dia.

 

DIMARTS 23 D’AGOST #FMBATEA16

11:00 Després de l’èxit de l’any passat, i del gaudir de petits i maxigrandos, torna el parc infantil més refrescant. Tot tipus d’inflables per a gaudir amb banyador!

I a més col·labora amb una bona causa, posa’t la gorra de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) amb l’objectiu de contribuir a buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten el càncer infantil i altres malalties de la sang. Durant tot el dia hi haurà una paradeta per tal de col·laborar amb l’associació.

12:00Cursa popular amb les tradicionals categories: infantil, adult, i cotxet de bebè. #hihauracontrolantidoping

En acabar bany d’escuma per a tothom. Recordeu “si no vols banyat a la plaça no has d’apropa’t”.

18:30 Per acabar la diada infantil res millor que gaudir del grup d’animació Els Cuiners.

Per als més llaminers, grans i petits, ens espera un bon assortiment de gelats cedits pel Supermercat Coaliment.

19:30 El programa “Vinils Gebrats” de Ràdio Batea us proposa gaudir de la simbiosi entre rumba i vi al mirador Miravall. Celebrant el 35è aniversari de l’històric concert de Gato Pérez al nostre poble, prendrem uns vins rosats, amb bona companyia, fusionats amb la música del genial rumber argentí. Places limitades, més informació i reserva de la places a l’Ajuntament de Batea.

20:00 Tots a moure l’esquelet al Centre Cultural i Recreatiu Sant Isidre, amb el grup-orquestra Zafiro

22:00 El fi de festa més lluminós i complert dels últims anys!!! Els Butonis de Batea ens obsequiaran amb les seues espectaculars figures i pluges infernals. I per acomiadar les festes, castell de focs a la Plaça Major de Batea. #moltapolvora

00:00 Ens retrobem a la Germandat amb el grup-orquestra Zafiro per iniciar la seva segona sessió.

En finalitzar el ball es donarà lloc a l’arribada dels kintos/es 2016.

BONA FESTA MAJOR!!!!!!

 
Fires i Festes
Fires de Reis
Caminada al riu Algars
Sant Isidre
Mercat Medieval
Sant Cristòfol
Festa Major
 
Conèixer
Història
Economia
 
Turisme
Vídeos promoció turística
 
Avís legal
 
Serveis
Àlbums
Contacta amb nosaltres
Cerca al web
Llibre de visites