Dimecres, 03 de Juny de 2020
Ajuntament de Batea Ajuntament de Batea
Terra Alta
Terres de l'Ebre
 
 
Ajuntament
Alcaldia
Grups municipals
Grups municipals
Insercions en els diaris oficials
Òrgans de govern
Òrgans de govern
Informació al contribuent
Bans i anuncis
Punt d'informació cadastral
Tràmits
Actes JGL
Convocatòries de personal
Informació pressupostària
Altres
 
Informació general
Biblioteca
Centres de culte
Entitats i associacions locals
Organismes oficials
Seguretat i sanitat
Serveis de subministrament
Mercat setmanal
Document Únic de Protecció Civil Municipal
Unitat del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Centre de serveis per a la gent gran
Carnet Viu Batea
Gimnàs Municipal
Estació de transferència
 
Cercador de les administracions catalanes
 
Visualitzador de mapes i carrers
 
Projectes d'obres
 

 
  
Llibre de visites
 
Pàgina: « 1 2 3 [4] 5 6 »
Pere Borràs
Barcelona

Hola, Aquest missatge és per al webmaster de l'Ajuntament i per a tothom. Crec que per a millorar la informació de l'apartat d'Entitats i Associacions locals, seria convenient de posar enllaços al web del Patronat: http://www.sre.urv.es/irmu/batea/ i al bloc de los jóvens d'Adeba: http://adebabatea.blogspot.com/ Salutacions a tots.

Dissabte, 23 de Febrer de 2008 / 12:05:06
Josep Mª
BATEA

este comentari va diriguit a la gen que es queixa del preu que te llança la basura a Batea: SI ALGU NO ESTA CONTENT QUE PRENGUE LA BASURA CAP A BARCELONA! crec que es mes que incorrecte que un "foraste" es queixo de coses com estes, quan a Barcelona es paga nomes per surti de casa. I crec que no falta recordar tot el que a Batea es fa sense pagar ni un €.

Diumenge, 09 de Desembre de 2007 / 21:01:57
josep mª
batea

pues b... amb mes d'un any d retard escric per donar resposta al Josep mª d Barcelona, q preguntava per un vi de Batea anomenat Mudefer. -Josep mª si estas interesat amb aquet vi, enviam un correu. moltes gracies!!

Diumenge, 09 de Desembre de 2007 / 20:45:58
Joaquim Adrià
Barcelona

Sóc fill i net, de gent de Batea (Cal Madró), espero que algún dia podré conèixer millor aquest poble, que tantes vegades he sentit parlar al pare, i donar-lo a conèixer als meus fills. Salut i fins aviat!

Dijous, 06 de Desembre de 2007 / 17:02:50
FERNANDA BARRUE BALSEBRE
MOLINS DE REI

SR. PERE: ELS CONTENIDORS PER TIRAR LA BROSSA SEPARADA ES TROBEN A LA PLACETA DEL DARRERA DE LA GERMANDAD, NO ME N'ANRRECORDO DEL NOM, PERO NI HA DE PAPER, VIDRE, ETC., L'ORGANICA NOSALTRES LA PENJEM A LA FASSANA Y L'AGAFEN CUAN PASE EL TRACTO. ESPERO QUE LI SERVEIXI.

Divendres, 16 de Novembre de 2007 / 16:49:14
Pere Borràs
Barcelona

Tantes voltes que he entrat al web i no havia vist lo llibre de visites. Aclariment: jo també soc foraster, però com que me vaig enamorar de Batea estic aprenent a parlar com los bateans. Los veins m'ajuden molt.(si algún voluntari/a me vol corregir lo vocabulari o lo que crega convenient té lo meu correu electrònic. S'agrairà). Aprofitant la intervenció de Fernanda Barrue (Fernanda, que tenir una caseta a Batea- jo també- és un "lujo" i només mos cobren a l'any menos de setanta euros per la basura!. És broma, no t'enfados). Aprofitant la seva intervenció jo voldria plantejar una qüestió: no es podria posar un recipient los diumenges, on siga, en el que los forasters, en marxar, poguéssem posar-hi la brossa, en bosses separades si cal? Veritat que no està previst això? Ho dic perquè los diumenges no hi ha recollida. Per a los bateans cap problema, però per a los forasters sí que ho és. Bé. És una proposta. Fins per Tots Sants, si Déu vol, que tornarem a Batea.

Dissabte, 27 de Octubre de 2007 / 21:24:12
FERNANDA BARRUE BALSEBRE
MOLINS DE REI

ACLARACIO DEL MEU ESCRIT DEL 02.10.07, DESPRES DE EFECTUAR UNA QUEIXA AL AJUNTAMENT SOBRE LES TAXES D'ESCOMBRERIES EL CALCUL QUE FAN PEL COBRAMENT ES DE 69,99 EUROS PREU HABITATGE PELS NO RESIDENTS Y DE 20,65 Ò 18,O2 EUROS PREU PER PERSONA EMPADRONADA A CADA CASA PELS RESIDENTS, D'AQUESTA MANERA QUEDA UN REPARTIMENT MES AJUSTAT Y NO LA DIFERIENCIA QUE SEMBLAVA UN DISBARAT. (agraida al Sr. Alcalde per la rápida reposta a la meva queixa).

Dissabte, 27 de Octubre de 2007 / 12:05:07
FERNANDA BARRUE BALSEBRE
MOLINS DE REI

AVIS IMPORTANT PER TOTS ELS QUE TINGUIN UNA SEGONA RESIDENCIA O INTENCIO DE TERNIRLA AMB AQUETS POBLE. SEGONS UN EDICTE DEL AYUNTAMENT AMB DATA 17-11-06, PEL FET ESMENTAT, SENS CARREGA UNES TAXES DE ESCOMBRARIES DE 70,00 EUROS L'ANY SENSE FERLES SERVIS, COM AQUELL QUE DIU, MENTRES QUE ALS RESIDENTS DEL POBLE NOMES EN COBREN 20,00 Y AL MAJORS DE 65 ANYS 18,00, Y SON ELS QUE PRODUEIXEN ELS RESIDUS. CREC QUE ES UN ABUS, UNA INJUSTICIA Y UNA BARBARITAT!!! ENS AHURIEM DE UNIR Y FER UNA QUEIXA FORMAL CONTRA AQUEST ABUS . ES UNA VERGONYA.

Dimarts, 02 de Octubre de 2007 / 12:37:09
Xavier
Barcelona

Primero perdón por no saber escribir en Catalán no se me da muy bien a pesar de que lo soy. Tenemos unos amigos que se han comprado una casa en Batea y nosotros estamos mirando seriamente en comprar una casa, el pueblo nos gusta mucho ha ver si conseguimos estar pronto por esas calles de tanta historia. Un saludo.

Diumenge, 06 de Maig de 2007 / 11:38:14
Aida
Palma

Bon dia Nestor, No seran osties el que tu has demanat, jeje? Jo no et sabria dir la recepta però si una casa que les fan molt bones i que es ma tieta, així que quan tornos al poble pregunta per la Teresina de Ca Ulix. No t'he ajudat molt peró almenys t'he donat una pista.

Dimarts, 19 de Desembre de 2006 / 14:48:45
 
Fires i Festes
Fires de Reis
Caminada al riu Algars
Sant Isidre
Mercat Medieval
Sant Cristòfol
Festa Major 2019
 
Conèixer
Història
Economia
 
Turisme
Vídeos promoció turística
Visites guiades al nucli històric
 
Avís legal
 
Serveis
Àlbums
Contacta amb nosaltres
Cerca al web
Llibre de visites